Dispositivos y accesorios
Mango, ginger and chilli chutney
Prep. 10min
Total 25h 10min
1070 g
Ingredientes
-
oil1 tbsp
-
garlic cloves2
-
fresh ginger peeled and cut into thin slices10 g
-
fresh long red chillies trimmed and cut into halves1 - 2
-
nigella seeds2 tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
ground coriander1 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground cardamom¼ tsp
-
ground cinnamon¼ tsp
-
mango flesh only, cut into pieces (2 cm) (see Tips)700 g
-
raw sugar250 g
-
white vinegar120 g
-
salt1 tsp
-
raisins100 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1070 g
Sodio
2428.9 mg
Proteína
12.4 g
Calorías
7985.2 kJ /
1908.5 kcal
Grasa
21.3 g
Fibra
17.6 g
Grasa saturada
2.3 g
Carbohidratos
442.8 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Coriander chilli chutney
5min
Cranberry and rosemary chutney
40min
Mango chutney
1h 20min
Everyday Indian curry paste
30min
Madras curry powder
15min
Rogan josh
1h 35min
Spiced tomato chutney
30min
Spicy peach and mango chutney
45min
Brinjal (eggplant pickle)
1h 30min
Citrus marmalade
2h 20min
Sweet chilli sauce
1h 5min
Plum paste
1h